Find din frihed!

 – Få hjælp, rådgivning og behandling

Har du været i et forhold med en hverdags-psykopat, vil det altid påvirke både måden du tænker, føler og handler på.

Du har nemlig levet i en verden, hvor almindelig sund fornuft ikke eksisterer.

En verden, hvor du uundgåeligt har været udsat for løgne, svigt, idealisering, manipulering, ignorering, triangulering, kontrollering, hån, nedgørelse, manipuleret kærlighed, og psykiske- og/eller fysiske overgreb.

Derfor har du brugt rigtig meget energi på at forsøge at forstå, hvad det er, der foregår omkring dig.

Du har konstant forsøgt at regne ud, hvordan du kan gøre hverdags-psykopaten/narcissisten tilpas, så du kan minimere eller undgå at blive ramt af hans/hendes ubehagelige adfærd.

Du har gjort alt for at forsøge at blive accepteret og elsket, men du har ikke haft en chance. For det er meget vanskeligt at være sammen med en hverdags-psykopat.

Det er ikke din skyld!

Alle mennesker, der har været i et forhold med en hverdags-psykopat, ændrer sig markant, fordi selv et ganske kortvarigt forhold til en psykopat påvirker os så voldsomt.

Det er IKKE DIN SKYLD.

Det er ikke fordi, du er svag eller noget andet. Det skyldes udelukkende, at du er/har været sammen med en person, der udsætter dig for en kæmpe følelsesmæssige overbelastning.

Du tænker måske, at du kunne have sagt fra, kæmpet mere, lyttet til din indre stemme, passet bedre på dig selv – men det havde ikke hjulpet!

Der findes ingen mennesker, der har det godt sammen med en hverdags-psykopat. Selv om du havde vidst, at han/hun var psykopat/narcissist, så havde det stadig været meget svært – for psykopater/narcissister kan ikke overvindes, de lærer ikke af deres fejl, og de tager aldrig skylden eller ansvaret på sig.

Din krop siger fra

Har du været sammen med en hverdags-psykopat, har du undervejs skabt nogle tanke-, følelses- og handlemønstre, som har kunnet hjælpe dig i de mange grænseoverskridende situationer, du har været i.

Du kan f.eks. have lært at ignorere, undertrykke, opgive, udholde, omtænke eller fortrænge de ting, du oplever i din hverdag.

Disse mønstre er ikke sunde på den lange bane, da de kan skabe stress, angst, depression, uro, udmattelse, skyldfølelse, panik, manglende selvværd, problemer med at mærke dine grænser, manglende følelse af glæde, manglende energi og overskud osv.

Det er helt almindelige reaktioner, når man er i relation med en psykopat, narcissist eller sociopat.

Offer for en psykopat eller ej

Har du været i et langvarigt forhold med en psykopat, kan det være meget svært at erkende, at forholdet er nedbrydende og ikke er godt for dig.

Det er svært at erkende, at din mor, far, mand, kone, kæreste er psykopat – fordi du selvfølgelig ikke ønsker, at det er sandt!

Samtidig er vi mennesker utrolig gode til at tilpasse os og derfor kan vi vænne os til selv meget urimelige situationer. Du har måske i årevis gået og håbet på, at det en dag vil blive bedre. Det har du fordi, din psykopat/narcissist jo også kan være sød. Alle hverdags-psykopater har også en meget sympatisk side, som er den side som vi elsker og holder af

Psykopatens karakterismatiske side får de fleste mennesker til konstant at håbe, at den grimme/sorte side en dag vil forsvinde, men den får dig også til at tro, at det nok er DIG, der er noget galt med. Og da psykopater har en fantastisk evne til altid at give os andre skylden for deres ubehagelige adfærd, så har du sikkert også vænnet dig til at tro på, at det hele nok er din egen skyld.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

Hvordan har du det nu?

Hvordan har du det, når du er sammen med din psykopat/narcissist?

Hvordan havde du det før du mødte psykopaten/narcissisten? Eller hvordan har du det, når du ikke er sammen med ham/hende?

 

Psykopat-tjek:

Hvis du er sammen med en psykopat, har du det ofte skidt!

Læs mere HER

 

Sådan foregår behandlingen af ofre for psykopater
Hvis du er i et forhold med en psykopat eller hvis du tidligere har været det, men stadig er påvirket, så er det vigtigt, at du søger behandling.

Du har brug for hjælp til at få genskabt dine sunde tanke-, følelses og handlemønstre, så du kan få genskabt din selvværd, få modet til at sige til og fra, få dit overskud og energi tilbage, blive glad og føle, at du har et godt liv.

Du skal være FRI IGEN!

Fri til bare at være dig – uden at psykopaten/narcissisten bestemmer over dig!

Behandling er den hurtigste vej til at blive det, og det kan samtidig give dig den hjælp og støtte, du har brug for undervejs.

Jeg ved af både personlig erfaring og stor faglig indsigt, hvad der skal til for at du kan få dit gamle liv tilbage! Det kan være en lang vej, men jeg er med dig hele tiden og jeg vil glæde mig til at hjælpe dig!

Behandlingsformer

Al min behandling og coaching tager udgangspunkt i, at du kommer igennem følgende tre trin:

 • Viden om psykopati
 • Erkendelse af din situation
 • Redskaber og værktøjer til at håndtere din situation

Viden om:

 • Viden om psykopati
 • Viden om, hvordan det er at være offer for en psykopat
 • Viden om dine symptomer både fysiske og psykiske f.eks. stress, angst, depression, PTSD, selvværdsproblemer osv.
 • Viden om behandlingsmuligheder

Erkendelse af:

 • Erkendelse af, at du har været/er i relation med en psykopat, narcissist, sociopat
 • Erkendelse af, at du skal væk fra at være et offer
 • Erkendelse af, at det ikke er din skyld
 • Erkendelse af, at du kan acceptere, men ændre din situation
 • Erkendelse af din fysiske og psykiske tilstand

Håndtering af:

 • Offerrollen
 • Skyldfølelse
 • Selvværdsproblemer
 • Forældresamarbejde
 • Stresshåndtering
 • Angstbehandling
 • Behandling af depression
 • Behandling af PTSD
 • Genopbygning af troen på og lysten til fremtiden
 • Genopbygning af dine grænser og selvrespekt
 • Plan for at komme videre i livet

 

Behandlingsformer

Coaching – fokus på din her og nu-situation, samt hvordan du kommer videre derfra

Terapi – samtaler med mere dybdegående problemstillinger

Mindfulness/mediation – værktøj der skaber ro, balance og positivt kan forandre dit liv

Healing – øjeblikkelig genopretning af din krops energifelt, samt adgang til og løsning af problemernes grundkerne

Familieopstilling – synliggøre skjulte mønstre og sammenhæng i dine relationer. Forløser spændinger og giver fornyet energi

EFT – frisætter mentale og følelsesmæssige blokeringer/problemer. Nemt at lære og kan også anvendes hjemme

INDIVIDUELT FORLØB – et personligt tilrettelagt forløb, hvor alle relevante behandlingsformer indgår

Du er velkommen til at ringe/udfylde kontaktformularen nedenfor og få personlig rådgivning omkring, hvilken behandlingsform, der passer bedst til dig og din situation.

Jeg ser frem til at hjælpe dig!