Vil du være HEL igen!?

 – Få hjælp, rådgivning og behandling

Har du brug for hjælp til at håndtere og hele den svære relation til en psykopat eller narcissist? Så lad mig hjælpe.

 

Hvad får du i et behandlingsforløb hos mig?

Du bliver forstået

Du får én, der forstår, hvad det er, du er igennem. Én der ved, at det du oplever, er rigtigt og én der kan vise dig, hvordan du kommer over og igennem det meget vanskeligt forhold du er/var i.

Du får viden og værktøjer

Du får viden om psykopati/narcissisme, så du er klædt på til at kunne forstå, hvordan du tackler de udfordringer du står med. Det hjælper dig med at svare på alle de mange spørgsmål, der ofte kører rundt i hovedet: ”Hvorfor gør han/hun det her?”, ”Er det mig der er blevet skør!?” m.m. Jeg giver dig helt konkrete og brugbare værktøjer som du kan anvende med det samme i forhold til f.eks.: at sige fra, håndtere vrede, manipulation og gaslighting m.m. Har du symptomer på stress, angst, depression, PTSD, søvnproblemer, selvværdsproblemer m.m. så behandler jeg også det.

Du får løsninger

Når du har været i forhold med en psykopat eller narcissist kan det være yderst vanskeligt at turde lytte til sig selv og træffe beslutninger, derfor er al min behandling centeret omkring, at du får hjælp til at finde de løsninger, der er rigtige for dig.

Du finder mening(en)

Jeg arbejder altid ud fra det princip, at enhver udfordring eller krise er her for at lære os noget – der er en mening med skidtet! Har du tålmodighed til at være i et lidt længere forløb, så finder vi også meningen. Mening er det bedste våben mod at blive bitter, hadefuld, depressiv, offer, m.m. og dermed også det stærkeste kort på hånden i forhold til at blive helt FRI af en evt. udfordringer/krise.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig