Healing og Soul-session

Healing 1 time a 900 kr.

En times healing er balsam for krop, psyke og sjæl.

Har du levet sammen med en psykopat/narcissist, så er healing den mest kærlige og omsorgsfulde måde at hjælp din krop med at genoprettet de psykiske og følelsesmæssige ubalancer, som du har fået. Healing er også fantastisk, hvis du har: uro, spændinger, stress, angst, nervøsitet, manglende overskud m.m. Det er en meget dyb og omsorgsfuld måde at blive HEL på.

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg healer dig gennem mine hænder. Du ligger påklædt på en briks under et tæppe. Jeg holder mine hænder ca. 10-20 cm hen over din krop. Efter healingen er afsluttet giver jeg dig de anvisninger, jeg har modtaget under healingen og som vil hjælpe dig med at opretholde din krops balance. Nogle oplever, at de ser symboler, billeder, lyde, dufte eller andet under behandlingen. Det er forskelligt, hvordan du reagerer på healingen, nogle føler sig afslappede andre energifyldte, rolige eller måske trætte. Alle føler sig mentalt mere afklaret med deres situation.

Soul-session 1,5 time a 1600 kr.

Souls-session er en kombination af healing og en særlig form for clairvoyance. Ved denne behandling går jeg dybere ind ”bag” ved din krops energifelt og mærker ind i og tager kontakt til dit højere selv (sjælsplan).  Denne behandling er dybt transformerende og kan hjælpe dig med at finde den dybere mening med, hvem du er og hvorfor du er her.

Soul-session er en gave, hvis du er klar til at begynde et nyt og mere meningsfyldt liv.

Hvordan foregår behandlingen?

Du er enten siddende eller liggende på briksen. Jeg giver dig undervejs de billeder og informationer jeg får. Jeg healer undervejs, der hvor jeg bliver anvist at heale. Efterfølgende taler vi om det er blevet givet. Jeg anbefaler, at du optager sessionen på din telefon, så du kan genhøre det.