Healing

Når jeg healer dig, arbejder jeg med dit energifelt. Det gør jeg ud fra den overbevisning, at der findes en universel energi, der gennemstrømmer alt – også dig. Denne energi kaldes af nogle livsenergi, af andre chi, qi eller prana, alt efter hvor i verden, vi befinder os. Energien er en højfrekvent energi, der bl.a. gennem healing hjælper med at genskabe både fysisk og psykisk balance.

Vi mennesker er ofte ude af balance. Det skyldes det liv, vi lever, den måde vi opfatter os selv og verden på, og vores ofte manglende kontakt til os selv og vores krop.

Healing hjælper dig med at få kontakt til dig selv, forbinde dig med den universelle energi og på den måde skabe balance og sundhed for hele kroppen.

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg healer dig gennem mine hænder, og mærker intuitivt ind i dit energifelt. Jeg healer oftest gennem kroppens chakrafelter. Her mærker jeg, hvordan de enkelte chakra’er fungerer. Jeg mærker ind i de bagvedliggende årsager til, at dit energifelt er ubalanceret og genopretter balancen i de enkelte chakra’er. Det er en meget intuitiv måde at arbejde på, som jeg har udviklet gennem års træning.

Efter healingen er afsluttet giver jeg dig de øvelser og anvisninger, jeg har modtaget under healingen og som vil hjælpe dig med at opretholde din krops balance. Vi taler vi om, hvad du har registreret under healingen. Nogle oplever, at de ser symboler, billeder, lyde, dufte eller andet under behandlingen. Det er forskelligt, hvordan du reagerer på healingen, nogle føler sig afslappede andre energifyldte, rolige eller måske trætte. Alle føler sig mentalt mere afklaret med deres situation.

Effekten af healing

Healing er en helt optimal måde at arbejde med HELE kroppen på. Intet redskab har større effekt her og nu. Langt de fleste oplever, at de øjeblikkeligt får det bedre både mentalt og fysisk af at blive healet.

Du vil opleve, at chakra healingen, jeg laver, giver stor mental klarhed, fordi du får indsigt i de bagvedliggende ubalancer samt redskaber til at arbejde med disse. Healingen forstærkes ved, at du fortsætter arbejdet med at påvirke dit energifelt positivt og du vil mærke, at det skaber en langvarig positiv effekt på dit helbred.

Har du været eller er du i forhold med en psykopat, så er healing en meget effektiv måde at skabe mental og fysisk balance på HER og NU. Har du ikke modtaget behandling tidligere, vil jeg dog som udgangspunkt anbefale dig at starte med at kombinere healing med terapi eller coaching. Er du allerede i gang med en positiv forandringsproces, så vil healing hjælpe dig med at sætte yderligere skub i processen.

Eksempler på effekter af healing:

  • Fysiske spændinger fortager sig
  • Smerter bliver mindre eller forsvinder
  • Øget energi
  • Øget kropskontakt
  • Stress og uro mindskes
  • Øget klarhed og overblik
  • Fysisk og mental ro
  • Reduktion af tankermylder
  • Angst reduceres eller mildnes
  • Depression mildnes

Du får langt det bedste resultat, hvis du er åben og modtagelig for det. Der er ingen bivirkninger ved healing.

 

Priser:

Chakra healing 1 time 800 kr

Terapi og healing 1,5 timer 1200 kr

Coaching og healing 1,5 timer 1200 kr