Coaching

Coaching/behandling

Pris: 1 time a 900 kr

Hvordan hjælper jeg dig?

Al min coaching/behandling tager udgangspunkt i at hjælpe dig med at få klarhed over, hvad det er for en relation, du er i. De fleste har brug for ikke at være alene med alle deres oplevelser. Og alle oplever, at det hjælper rigtig meget at dele dem med én, der forstår, hvad de har oplevet og som kan give en forklaring på alt det, der kan være så svært at forstå. Går du og bekymrer dig om du er i forhold med en psykopat/narcissist? Så lad mig hjælpe dig med at afklare det. Jeg har udviklet en helt særlig metode, hvor jeg igennem spørgeteknikker afklarer adfærdsmønstre, personlighedstræk og symptomer på relation til psykopat/narcissist.

Du får svar

Jeg har specialiseret mig i psykopati/narcissisme og kan derfor hjælpe dig med at finde svar på alle de spørgsmål du har:  Skal du blive i det forhold, du er i? Hvordan omgås du og kommunikerer du med psykopaten/narcissisten? Hvad gør du i forhold til jeres fælles børn? Skal du afbryde kontakten? Kan han/hun forbedre sig? Hvorfor føler du dig afhængig af ham/hende? Er det din egen skyld? Gennem behandling/coaching hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad du skal gøre, lige der, hvor du er.

Du får det godt

En vigtig del af behandlingen er også at finde ud af, hvordan du har det. De fleste, der har en relation til en psykopat/narcissist, trives ikke særlig godt. Måske gælder det også dig? Er du stresset, uden energi, lider af kognitiv dissonans (har svært ved at få tanker og følelser til at hænge sammen), måske har du angst, hovedpine eller føler, at dit selvværd er helt forsvundet?  Så er det alt sammen ting, som jeg kan hjælpe dig med. Ved hjælp af kognitive teknikker og værktøjer hjælper jeg dig med at få selvværdet, energien og handlekraften tilbage igen – så du kan få det godt og komme til at træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

Metoder

Jeg arbejder primært ud fra kognitive og metakognitive metoder, men jeg anvender også skygge-coaching, EFT, mindfulness, meditation, systemisk opstilling, healing m.m. Udgangspunktet for alle teknikker og metoder er: at jeg anvender det, der sikrer DIG, den bedste behandling – med den dybeste respekt for, hvem du er og hvad du giver udtryk for, at du har behov for.

Hvor foregår coaching/behandlingen?

Jeg har klinik lige uden for Holbæk på en meget smuk, gammel herregård. Hvis ikke du har mulighed for at komme til Holbæk, så holder jeg også konsultationer over telefonen eller over Skype.  Ring eller skriv til mig, så finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Tøv endelig ikke med at få hjælp – du skal ikke være alene

Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig

Kærlig hilsen

Mette

KONTAKT MIG HER