Healing

Healing 1 time a 900 kr.

En times healing er balsam for hovedet og kroppen.

Har du levet sammen med en psykopat/narcissist, så er healing den mest kærlige og omsorgsfulde måde at hjælp din krop med at genoprettet de psykiske og følelsesmæssige ubalancer, som du har fået. Healing er også fantastisk, hvis du har: uro, spændinger, stress, angst, nervøsitet, manglende overskud m.m. Det er en meget dyb og omsorgsfuld måde at blive HEL på.

Når jeg healer dig, arbejder jeg med dit energifelt. Det gør jeg ud fra den overbevisning, at der findes en universel energi, der gennemstrømmer alt – også dig. Denne energi kaldes af nogle livsenergi, af andre chi, qi, eller prana alt efter, hvor i verden vi befinder os. Energien er en højfrekvens energi, der bl.a. gennem healing hjælper med at genskabe fysisk og psykisk balance.

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg healer dig, gennem mine hænder, og mærker intuitivt ind i dit energifelt. Jeg healer oftest gennem kroppens chakrafelter. Her mærker jeg, hvordan de enkelte chakra’er fungerer. Jeg mærker ind i de bagvedliggende årsager til, at dit energifelt er ubalanceret og genopretter balancen i de enkelte chakra’er. Det er en meget intuitiv måde at arbejde på, som jeg har udviklet gennem års træning.

Efter healingen er afsluttet giver jeg dig de øvelser og anvisninger jeg har modtaget under healingen og som vil hjælpe dig med at opretholde din krops balance. Vi taler om, hvad du har registreret under healingen. Nogle oplever, at de ser symboler, billeder, lyde, dufte eller andet under behandlingen. Det er forskelligt, hvordan du reagerer på healingen, nogle føler sig afslappede andre energifyldte, rolige eller måske trætte. Alle føler sig mentalt mere afklaret med deres situation.

Effekten af healing

Healing er en helt optimal måde at arbejde med HELE kroppen på. Intet redskab har større effekt her og nu. Langt de fleste oplever, at de øjeblikkeligt får det bedre både mentalt og fysisk af at blive healet.

Du vil opleve, at chakra healingen jeg laver, giver stor mental klarhed, fordi du får indsigt i de bagvedliggende ubalancer samt redskaber til at arbejde med disse. Healingen forstærkes ved, at du fortsætter arbejdet med at påvirke dit energifelt positivt og du vil mærke, at det skaber en langvarig positiv effekt på dit helbred.

Har du været eller er i et forhold med en psykopat, så er healing en meget effektiv måde at skabe mental og fysisk balance HER og NU. Har du ikke modtaget behandling tidligere vil jeg dog som udgangspunkt anbefale dig at starte med at kombinere healing med terapi eller coaching. Er du allerede i gang med en positiv forandringsproces, så vil healing hjælpe dig med at sætte yderligere skub i processen.

Eksempler på effekter af healing:

 • Fysiske spændinger fortager sig
 • Smerter bliver mindre eller forsvinder
 • Øget energi
 • Øget kropskontakt
 • Stress og uro mindskes
 • Øget klarhed og overblik
 • Fysisk og mental ro
 • Reduktion af tankermylder
 • Angst mildnes
 • Depression mildnes
 • Du får langt det bedste resultat, hvis du er åben og modtagelig for det. Der er ingen bivirkninger ved healing.