Om Mette Storm

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Storm. Jeg er født i 1972. Jeg er bosat og har min klinik på smukke Tuse Næs lige uden for Holbæk. Jeg er oprindelig uddannet lærer fra Odense Seminarium, men tog efterfølgende en uddannelse som kandidat uddannelse i pædagogisk psykologi. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har altid haft et hjerte og hjerne, der bankede for psykologi, terapi, læring og for at støtte, forløse, hele og skabe forandring og udvikling for mennesker. Mit virke ER mig…..MEN, heldigvis er jeg også mere end det:

Hvad brænder jeg for?

Jeg brænder også for at være i naturen og derfor bor jeg på landet i det smukt, bakkede morænelandskab med udsigt til marker og fjorden. Her lader jeg op, får ro og plejer min egen mentale og fysiske balance. Jeg vandrer, løber, cykler, sejler, og tager naturfotografier. Hvis vejret kalder på en dag inden døre, så bliver det ofte med en god bog i hånden. Jeg elsker at kigge over skulderen på alle de spændende og kloge mennesker, der tryller med ord. Det berører og beriger mig og så henter jeg masser af værdifuld viden og inspiration til min ydre verden – der hvor jeg møder min familie, venner og måske også dig?

Hvad er min faglige baggrund?

Mit arbejdsliv har formet sig sådan, at der har været to hovedområder, som jeg fagligt har haft fokus på og fordybet mig i hele vejen igennem min karriere. Det ene er behandling af Stress- og belastningsreaktioner og det andet er behandling af traume-relationer dvs. mennesker, der er eller har været i relation med en psykopat eller narcissist.

Inden jeg blev selvstændig arbejdede jeg i en årrække som konsulent i det private erhvervsliv. Her udviklede og afholdte jeg individuelle- og gruppeforløb for stress-sygemeldte. De sidste 10 år har jeg været selvstændig med egen klinik. Jeg har gennem årene efteruddannet mig inden for en lang række områder: Kognitiv og metakognitiv terapi, mentalisering, traumer og tilknytningsteorien,  IFS Internal Famili System, ACT, MBSR (mindfulness), Systemisk opstillingsmetode og hypnose. Jeg er pt. ved at færdiggøre en uddannelse som Avanceret Master Hypnoseterapeut samt uddanne mig inden for IFS-metoden.  Der ud over får jeg fast supervision og selvterapi.

CV:

1998 Uddannet Lærer, Odense Seminarium

1998-2005 Folkeskolelærer

2008 Kandidat i Pædagogisk Psykolog, DPU Århus Universitet

2008-2013 Stresscoach og konsulent, Kompetenceporten

20015-2020 Ekstern konsulent, JUC/Jobudvikling ISS

2013-14 Kursus i Familieopstilling ved Jena Maria Egeskov Wismann

20015 Kursus i personlighedsforstyrrelse og psykopati, ved psykiater Henrik Day Poulsen

2016 Kursus i ACT, ved psykolog Rikke Kjeldgaard,

2017 Kursus i Mindfulness/MBSR, Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet

2018 Kursus i Metakognitiv terapi mod stress og depression, ved psykolog Pia Callesen, CEKTOS

2019 Kursus i mentalisering og personlighedsforstyrrelser ved dr. Morten Kjølbye, overlæge i psykiatri

2019 Kursus i IFS, ved psykolog John Mortensen, Dansk Imargo Center

2020: Kursus i IFS: Coaching for Self leadership, An Introduction to Internal Family Systems

IFS Institute

2020: IFS Institute online kursus: Dick Schwartz’s Internal Family Systems Master Class: Experience IFS in Action with Complex Trauma and PTSD

2021: IFS Institute online kursus: Trailheads to Transformation: Harvesting Resources from the Unburdened System

2022: IFS Institute kursus: IFS Online Circle: Foundations of the IFS Model

2020-2022 Uddannelse til Hypnoseterapeut, Hypnoseterapeutskolen

2022-2023 Uddannelse til Avanceret Master Hypnoseterapeut, Hypnosehuset Danmark

2023: Kursus og træningsgruppe i IFS ved psykolog Signe Steenberger og Peter Nielsen