Om Mette Storm

Når man kommer til dig, Mette, så er det som om du, uden man opdager det, kaster en hel masse frø og inden man ser sig om – så blomstrer man!

Jeg er uddannet cand. pæd.psyk og har de seneste 8 år behandlet, coachet, rådgivet og vejledt mange hundrede mennesker. Jeg er en ildsjæl, der elsker mit arbejde og jeg brænder for at se mennesker udvikle sig, lykkes og komme derhen, hvor de trives allerbedst. Jeg har arbejdet med mennesker hele livet, først som lærer, derefter som coach og konsulent i det private erhvervsliv og senest som selvstændig med egen klinik.

Behandling

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i at behandle mennesker med stress, angst og depression. Det er igennem disse forløb, at jeg har stødt på et utal af mennesker, der er syge, fordi de har været i tæt kontakt med en psykopat enten privat eller arbejdsmæssigt.

Da jeg for få år siden selv fik en psykopat tæt ind på livet, oplevede jeg, at der i Danmark er meget lidt fokus på dette område.

Det besluttede jeg mig for at lave om på.

Derfor har jeg udviklet behandlingsteknikker og metoder, der målrettet hjælper mennesker, der har været ofre for en psykopat. Og i dag arbejder jeg hver dag med at hjælpe ofre for psykopater tilbage til et liv, hvor de ikke er ofre, men selvstændigt handlende mennesker med selvrespekt og glæde.

Metoder

Jeg arbejder primært med kognitive metoder samt metoder hentet fra positiv psykologi og elementer fra energipsykologien. Udgangspunktet for alt mit arbejde er, at jeg tror på, at dine tanker og følelser er afgørende for, hvordan du har det både fysisk og psykisk: Hvis du ændrer på måden, du tænker og føler på, ændrer du på både din fysiske og psykiske sundhed.

Samtidig påvirker dine tanker og følelser også dit energi-niveau og da også dit energiniveau er bestemmende for, hvordan du har det, har jeg i en årrække arbejdet med teknikker under det, jeg kalder energi-psykologien. Det er metoder, som ikke er videnskabeligt dokumenteret, men jeg anvender dem, fordi jeg har massiv erfaring med, at de virker og fordi min største ambition er: at du får den bedste og mest optimale behandling!

» LÆS MERE OM BEHANDLING EFTER MØDET MED EN PSYKOPAT HER

Naturen er en særlig medspiller for mig; både personligt og i min behandling. Naturen har en dokumenteret helende effekt, hvorfor den ofte indgår som et aktivt element i mine behandlinger. Jeg tilbyder walk and talk, mind walk, meditation i naturen og har mange øvelser, hvori naturen indgår som element. Min klinik ligger derfor også i naturskønne omgivelser, omgivet af både vand, skov, marker og en stor, smuk herregårdshave.

Helt centralt er det for mig, at jeg altid tager udgangspunkt i DIG og DIN livssituation.  

Derfor skræddersyr jeg al min behandling til det enkelte menneske og anvender de redskaber, DU ønsker og har brug for. Et forløb eller en behandling er altid forskelligt fra person til person.

Tag imod hjælp

Jeg ved, hvor hårdt det er at komme sig efter mødet med en psykopat.

Det kan ikke sammenlignes med noget andet forhold/relation, du har været i, og det er helt almindeligt, at det tager mange måneder og for nogle år, før de er helt oven på.

Det bedste du kan gøre er at få hjælp.

Når du går i behandling hos mig, vil du opleve, at du meget hurtigere får et bedre humør og kræfter til at klare hverdagen.

Du vil få troen og håbet tilbage, fordi du forstår, at det ikke er dig, der er problemet eller dig, der er skyld i din situation. Du er offer for et møde med en psykopat. – og sådan et møde vil sætte sit spor på ALLE!

Derfor vil du også få masser af hjælp til at se på dig selv med nye øjne. – Eller måske rettere: Med de øjne, du havde, før du mødte psykopaten. Du skal have din selvtillid tilbage, glæden og lysten til livet tilbage, og så skal du lære at stole på dig selv igen. Det kan også lykkes for dig!

TAG HUL PÅ DIT NYE LIV NU!