Foredrag: Psykopatland – tur/retur

Dette foredrag tager dig en tur med til Psykopatland.

Her vil du få indsigt i psykopatens verden. Du vil blive inviteret med helt ind under huden på psykopaten – og få en forståelse af, hvad en psykopat er og hvorfor de handler, som de gør. Jeg vil tage dig med rundt i alle afkrogene af Psykopatland. Og her vil du møde afspejlinger af det, du måske kender så godt:

  • Du vil møde manipulationen og forstå, hvorfor man påvirkes så voldsomt af at være sammen med et menneske, der konstant manipulerer med én.
  • Du vil møde emotionelt og psykisk overgreb og se, hvad det gør ved os, når vi brydes ned af noget, vi ikke kan se – men kun kan mærke.
  • Du vil møde kontrollen, løgnen, angsten, det forsvundne selvværd – og alt det andet, der ligger og lurer på hvert et hjørne i Psykopatland.
  • Du vil blive vist vejen ud af Psykopatland, få redskaberne, der hjælper dig og møde masser af håb, inspiration og viden på hele turen.

Turen til Psykopatland er både skræmmende og spændende – der er jo altid to sider!

Jeg vil være din guide, din foredragsholder og jeg lover dig masser af fagligt indsigt krydret med humor, ti tons engagement og masser af gode råd og værktøjer, som du kan tage med hjem!

Jeg glæder mig til at se dig!

Der er pt. ingen åbne foredrag på plakaten, men kontakt mig her, hvis du er interesseret i at høre mere om kommende arrangementer.