Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger psykopatfri.dk, vil der blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af min hjemmeside.

Vedr. Cookies

Mine hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter bl.a.  Google Analytics, Youtube, Mailchimp.

Vedr. personoplysninger

Dine personlige data opgivet i forbindelse med et forløb hos mig er beskyttet i henhold til Persondataforordningen i EU (GDPR).
Forordningen betyder primært, at du altid har ret til at bestemme over dine egne data og håndteringen af dem.

Sådan håndterer og opbevarer jeg dine opgivne data
Jeg opbevarer dine data i elektronisk format, og det er udelukkende mig, der har adgang til dem. Jeg har tavshedspligt og må kun dele mundtligt eller skriftligt afgivne informationer med dit samtykke. Jeg registrerer og opbevarer dine data i 2 år, efter vi har afsluttet et forløb. Derefter slettes de, med mindre der efter denne periode består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i din interesse, at jeg har kendskab til og opbevarer dine data.

Skype / Tlf – samtaler:
Er du i behandling over Tlf. eller Skype skal du vide, at jeg udelukkende benytter mig af krypterede forbindelser som Skype for Business, og du kan derfor være ganske rolig under behandling.

Når du abonnerer på mit nyhedsbrev
Jeg registrerer dit navn og din mailadresse på min liste over modtagere af nyhedsmails.
Jeg bruger kun din mailadresse til at sende dig nyhedsmails og giver den ikke videre til 3. part.

Videregivelse af oplysninger
Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har til en hver tid ret til at få oplyst, hvilke af dine personlige data jeg har registreret og opbevarer. Du har også ret til dels at få udleveret, dels at få slettet både dele af og samtlige data med øjeblikkelig virkning. Det kan ske ved, at du sender mig en mail på mette@mettestorm.dk.